Om företaget

Vi är ett konsultföretag inom energisektorn. Våra inriktningar är vindkraft och distributionsnät.

Vi har varit med och uppfört och driftsatt ett 80-tal vindkraftverk både på land och till sjöss. Vi har arbetat med de ledande fabrikaten så som Vestas, Enercon, Gamesa, Suzlon och GE.

När det gäller distributions nät har vi varit beredare/projektledare i många år. Vi startade vår bana som linjemontörer på 80-talet.

POLA är medlem i organisationen Svensk Energi.

Byggprojektledning

Engagerat ledarskap med totalansvar för hela bygget. Både vad det gäller ekonomi och tid. Som slutkund kan du känna dig trygg i våra händer.

 

 

 

Inmätning

Vi mäter in alla typer av schakt, så som el ledningar, fiber samt vägar. Vi gör även underlag för t.ex. kranplatser i vindkraft projekt.

 

 

 

Beredning

Vi gör el beredningar för alla nät bolag eller dess entreprenörer.

 

 

 

 

Teknisk konsultering

Framför allt anslutningsfrågor inom vindkraft, men givetvis även övriga elfrågor.

 

 

 

 

Behörig installatör

Vi är behörig installatör, och är eldriftsansvarig i projekten. Vi erbjuder även att vara eldriftansvariga för enstaka vindkraftverk eller parker under driftfasen samt hålla koll på anläggningen men bl.a. periodisk tillsyn. Vi har behörighet både på låg- och högspänning.

 

Utbildning

  • ESA
  • Hjärt/ lungräddning
  • Höghöjdsutbildning
  • EBR
  • GWO sea survival
  • Bas-U, Bas -P

 

Tjänster

Vi kan lösa helheten för dig, när det gäller vindkraft projekt så hjälper vi er med allt från Byggprojektledning till att bygga ett IKN nät.

Vi har ett brett kontaktnät inom branschen.

Beredning/projektledning gör vi allt från tillståndsansökningar till materielbeställning och upphandling av entreprenörer.

Kontakta oss gärna för mer information.

 

Det här är vi